Appeltjesgroene avonturen

  Kom eens piepeloeren in ons klasje...

Klasnieuwtjes

Thema "Openklasje!"

Posted by Juf Anneleen on May 4, 2016 at 6:10 AM

Kiekeboe allemaal!

Ik heb precies nog maar net een hele brief geschreven en ik zit alweer aan de computer van de jufkes!  Het was natuurlijk wel een héél kort weekje deze week! Een weekje waarin vooral het feesten centraal stond! En als er IETS is waar ze in K1 supergoed in zijn, dan is het wel in ‘feesten’! Maandag begonnen we meteen met de verjaardag van Floor! Hoera Floor! We hebben hard gezongen voor haar hoor! En daarna wou juf Sofie alle deuren en ramen open zetten! Want we leerden toch over ‘openklasje’?

Jaaaaa, juf Sofie, maar we bedoelden wel dat het deze week een openklasje ging zijn voor onze grootouders hé! Dus oefenden we maandag en dinsdag al op de ruimtes die we dan mochten benutten: in een echte buitenklas en onze echte klasjes mochten we komen spelen en werken! Superfijn nu het zonnetje eindelijk terug begon te schijnen!

Ondertussen werkten we deze daagjes ook nog verder aan de lianen die wij aan’t maken zijn voor de tentoonstelling ‘Kinderen op het kasteel’ in Le Paige! Daar krijgen jullie binnenkort een uitnodiging voor! Nogmaals bedankt dat jullie thuis zo hard hier aan meegewerkt hebben! De peuters waren echt trots als ze hun rolletjes mochten tonen!   

Dinsdag stond de verjaardagsstoel weer klaar, voor onze Nathan W deze keer! Hij is dit weekend jarig en dus vierden we hem al uitgebreid! Ook voor hem hebben we superluid gezongen!

Daarna zwierden we de deuren weer open, maar nog steeds geen oma’s en opa’s te zien hoor??? En vandaag was het dan eindelijk zover! Eerst groot feest voor onze jarige Ellis! Superfijn feest! En daarna:

Ons langverwachte grootoudersdagje! Alle deuren en ramen stonden ver open zodat de kindjes samen met hun oma/opa/moeke/vake/bonnie /bompie/bobonneke/… mochten genieten! Er hebben kindjes samen met hun grootouder geschilderd (en lekker veel glitters gebruikt! ), samen buiten gaan turnen, naar het springkasteel, over het fietsparcours gaan rijden,…en er werden zelfs verhaaltjes gelezen! Heerlijk! Hopelijk hebben de grootouders genoten…de jufkes alvast wel! Bedankt voor jullie enthousiasme! Geniet van het lange weekend!

Pssssst...ons volgende thema: "Ik zou wel een kindje lusten!" (krokodilletjes)

___________________________________________________


þ MAANDAG 09.05: graag speelgoedkrokodillen, opblaaskrokodillen,…meebrengen! Zo kunnen we een moeras in onze klas maken! + boekjes/verhalen over krokodilletjes


GA DE NIEUWE FOTO’S BEKIJKEN:
www.jufanneleen.com

 Het schoolfeest op 21 mei komt dichterbij!
We zijn volop aan het oefenen! Om 13.15u stipt moet je je kindje aangekleed afzetten in ons klasje en METEEN na ons dansje moet iemand je kindje komen afhalen!
De kindjes die een beschilderde t-shirt moesten dragen, zullen die zo snel mogelijk terug krijgen, juf Sofie is die supermooi aan’t maken!
J


____________________________________________________________________________
GA DE NIEUWE FOTOOTJES BEKIJKEN:

https://plus.google.com/u/0/106191408803159938188/posts/3Ka8hfVS4of?pid=6280772622880292914&oid=106191408803159938188

OPGELET: er is een ramp gebeurd met onze fotootjes van maandag en dinsdag...die zijn verdwenen...van onze computer...sorry sorry sorry dat we daar geen foto's meer van hebben!! :( Zo jammer dat we van die jarigen niks meer hebben...:(
Door het nieuwe uploadsysteem is er blijkbaar een foutje kunnen gebeuren! Het spijt ons! Maar van de grootouderdag hebben we superveel foto's! Bedankt nogmaals!

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments