Appeltjesgroene avonturen

  Kom eens piepeloeren in ons klasje...

Klasnieuwtjes

Nieuws van de jufkes

Posted by Juf Anneleen on June 9, 2016 at 7:50 AM

Dag lieve (groot)ouder(s) en vooral: dag lieve ukjes allemaal!

Eindelijk heb ik de moed gevonden om toch een klasnieuwsje te typen...

Ik had namelijk enorm gehoopt om zo snel mogelijk terug 'normaal' te functioneren en hier weer wekelijkse verhalen te posten over onze belevenissen in K1. Van op mijn zeteltje kocht ik zelfs via het internet al nieuw thema-materiaal aan om die laatste weekjes nog fijn door te brengen! Flink rusten zoals voorgeschreven, flink medicijntjes nemen zoals voorgeschreven,...en dan hoopte ik op de beloning: "Je kan terug starten!" :-)

De dokters beslisten daar echter anders over. Het verdict luidde -net zoals bij jufke Sofie-: thuisblijven tot einde schooljaar.

In tranen heb ik daar gisteren onze school over ingelicht, waardoor jullie gisteren allemaal een briefje meekregen met dit nieuws.

Ik wil jullie enorm bedanken voor dit fijne schooljaar alvast en voor jullie enthousiaste medewerking steeds met onze leuke thema's!

Materialen meebrengen, boekjes zoeken, verhaaltjes komen voorlezen, iets knutselen,...superfijn hoe jullie ervoor zorgden dat onze peuterwerking des te beter verliep!

Juf Sofie en ik zijn jullie daar heel dankbaar voor!

Ik mis onze kindjes enorm...ik mis mijn job enorm! (en ik weet zeker dat ik ook in juf Sofie's naam hetzelfde mag zeggen!) Maar ik doe zeker m'n best om zeker de laatste schooldag nog heel even afscheid te komen nemen van al die lieve schatten. Hopelijk zelfs al sneller, aangezien zoontje Fedde binnenkort ook afstudeert aan de kleuterschool en ik hoop dat't me lukt om naar zijn receptie te komen! Ook dan kan ik heel even mijn hoofd binnenstoppen in ons klasje! 

Heel erg bedankt ook voor de lieve mailtjes, berichtjes en boodschapjes tot hiertoe, dat doet echt deugd! 

Heel veel liefs,

Juf Anneleen Categories: Oproepjes/berichten